Nytt skoleår, og flere i «EnSpire-familien»

Endelig er det 1.august og nytt skoleår er offisielt i gang.
Vi kan med glede og stolthet presentere vår «ny-signering» i på laget, Christian Haugan Toldnes. Han er nyutdannet lærer etter å tatt et valg om endring av yrkesretning fra drift av IT-systemer til å kunne bidra til elevenes læring og utvikling i skolen. Christian er en kreativ, klok og dyktig kar som vi tror vil passe svært godt hos oss i entreprenørskapsskolen.

Christian var innom på besøk før vi tok sommerferie, og da var kontakten mellom lærer og elever på plass med en gang. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med han, og Christian ser fram til å komme igang med jobben så dette lover svært godt for alle parter.

Christian-nytt-skoleår.jpg

Lærerne møtes til planleggingsdager 14. – 16. august og om vel to uker er vi klare til å ta i mot elevene igjen, deriblant seks spente 1. klassinger som kommer til sin første skoledag 19.august.

Vi håper også skoleplassen ute blir klar til første skoledag. Akkurat nå er det fortsatt anleggsområde i forbindelse med rivingen av den gamle delen av skolen, men Norsk Saneringsservice AS har forhåpentligvis en plan. Uansett gleder vi oss stort til å treffes igjen til år 2 i Rennebu EnSpire skoles historie, både vi som var med i fjor og alle nye elever og foreldre.