Flere elever neste skoleår

Vi er ferdige med årets hovedopptak av elever til neste skoleår og har en veldig positiv økning. Åtte nye elever har takket ja til skoleplass, og en total på 28 elever er et utmerket elevtall syns vi. Vi har ingen 7. klassinger inneværende år, så da er det heller ingen som går over til ungdomsskolen.

Etter hovedopptaket har vi løpende opptak gjennom hele året. Vi oppfordrer alle som har spørsmål eller som bare er nysgjerrige på oss til å ta kontakt. Vi forteller gjerne om alt fra pedagogikk, undervisningsopplegg, praktiske forhold eller andre ting dere måtte lure på.

Skolelokalene leier vi fra Rennebu kommune, og vi er i god dialog om forlengelse av leieavtalen. Kommunen på sin side har konkrete planer om å rive den eldste bygningsmassen av skolen i sommerferien, uten at det vil skape utfordringer for oss.

Det er morsomt å drive skole når drifta går godt, og framtidsutsiktene også er gode.

20190304_145453
Hurra for 28 elever neste skoleår
%d bloggere liker dette: