Åpningsfest 24. august

Vi er straks klar for oppstart av en helt NY skole, og vi gleder oss mer og mer etterhvert som alle brikkene faller på plass. 21 elever kommer for første skoledag mandag 20.august, og fire førsteklassinger kommer for sin første skoledag noensinne. Oppstarten markerer et historisk øyeblikk ved at Rennebu får en privatskole, og det er historisk at vi starter opp en grunnskole med entreprenørskap som pedagogisk profil. EnSpireskolene i Neverdal og i Rennebu er de første av sitt slag i Norge, og vi er sikre på at dette er riktig vei å gå for framtidas skole. Vi ønsker våre venner i Nordland lykke til med oppstarten.

I god EnSpire-ånd trenger vi våre viktigste aktører på plass før planene kan fullføres og realiseres, nemlig elevene. De skal få være kreative og skapende allerede fra første dag. Hele den første skoleuka vil vi bruke til å forberede åpningsfest for foreldre, familie, naboer, gode støttespillere og andre som er nysgjerrige på hva vi holder på med. Fredag 24.august kl 15.00 inviteres ALLE som har lyst til å være med på festen, sammen med ordfører Ola som også kommer. Vi forbereder et program med sang og musikk, utstilling og omvisning på skolen – så mye som vi rekker å forberede på fem dager. Det blir enkel servering med mat, kaffe og kaker.
Velkommen til oss!received_448844728969963