Volladåggå 17. – 21.mai

Volladåggå 17. – 21.mai

Du herlige tid! For et fantastisk program Vollaungan med Ole Kristian Hoseth i spissen, har fått til etter at ideen oppsto tidlig i mars. Det er vel ingen tvil om at gründerskap og kreative entreprenører har hatt gode vekstforhold i bygda vår tidligere også. Volladåggån er et godt eksempel på det. Sjekk bare ut mangfoldet i programmet for dagene. Her er det noe for enhver smak – 17. maifeiring, basar, pinstibål, museumsbesøk, 4H-dag og ikke minst tre flotte konserter.  Og alt er gratis! Men det er mulighet for å kjøpe seg både mat og vinnersjanser, og gi en sum til støtte for de som arbeider for realisering av Voll FlerbruksHus (Vipps 520054).
Vi i Rennebu EnSpire skole vil være tilstede på alle arrangementene så ta gjerne kontakt.
VELKOMMEN til Voll og til Rennebu!Volladåggå - 1Volladåggå - 2Volladåggå - 3Volladåggå - 417.mai HurraEin lut av Noregs land - konserter4H-dagen 20.mai 2018